Vi har åpent Mandag-Fredag, 07.00-16.00

Ledig Stilling - Landmåler / stikningsingeniør

LANDMÅLER / STIKNINGSINGENIØR


Arbeidsgiver: Per A. Øren

Stillingstittel: Landmåler / stikningsingeniør

Ansettelsesform: Fast

Frist: Snarest


Søknad rettes til
lasse.oren@pao.no


Per A. Øren driv transport- og entreprenør- forretning, i hovedsak på Vestlandet. Vi søker nå etter landmåler / stikningsingeniør som vil få ansvar for planlegging og gjennomføring av ulike typer stikningsoppgaver. Arbeidet består av jobb både inne på kontor og ute på våre prosjekter.


Ansvar

Som landmåler / stikningsingeniør for Per A. Øren vil du ha ansvar for å planlegge og utføre stikningsarbeid, herunder utsetting, innmåling og behandling av data. Du skal utarbeide stiknings- og maskindata ut ifra modeller og tegningsgrunnlag, dokumentere og kvalitetssikre utført arbeid, samt utføre dronearbeid og mengdeberegning.


Utdanning / erfaring

  • Fortrinnsvis relevant, høyere utdanning. Lengre, relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning.
  • Erfaring fra stikningsarbeid og/eller anleggsbransjen.
  • Gode data- og systemkunnskaper, kjennskap til programvaren Gemini.
  • Gode kommunikative ferdigheter, behersker norsk både skriftlig og muntlig


Kunnskap, ferdigheter og evner

  • Du er strukturert og nøyaktig, god på å holde oversikt og ha kontroll
  • Du er ansvarsbevisst og resultat- og løsningsorienter
  • Du har gode evner til å samarbeide
  • Du er fleksibel og i stand til å håndtere flere prosjekter på en gang
  • Du arbeider godt på eget initiativ og under press

Vi tilbyr blant annet personlige og faglige utfordringer, en trygg arbeidsplass i en solid virksomhet, gode forsikringsordninger og konkurransedyktige vilkår. Lønn etter avtale.


Informasjon om firma

Per A Øren blei etablert i 1925, og består i dag av to aksjeselskap, Per A Øren entreprenør og Per A Øren transport. Bedriften som holder til i Høyanger er godkjent entreprenørforretning, driv transport i inn og utland, samt driv bil/skipsekspedisjon, oljedistribusjon og renovasjon. I 2018 investerte virksomheten i et betongblandeverk, og leverer nå ferdigbetong til privatpersoner, bedrifter og større prosjekt. I tillegg tilbyr vi utleie av diverse utstyr som container, lift, anleggsgjerde, strømaggregat m.m. Vi skiller oss ut gjennom lang erfaring og kompetanse på området og gjennom vår kundenærhet og fleksibilitet. Hos Per A Øren står kvalitet i fokus for all virksomhet.

Vårt mål er å tilfredsstille kundens ønsker og behov på best mulig måte. Vi vil bidra med vår kompetanse for å skape trygghet, økt konkurransekraft og verdiskaping for våre kunder. Per A. Øren skal oppnå sine kvalitetsmål ved å tilby kundene god service og en riktig utført tjeneste.


Høres dette spennende ut? Ta gjerne kontakt ved ytterligere spørsmål, eller dersom du ønsker en uforpliktende prat om stillingen.


Lasse Øren
Telefon: +47 911 33 037
E-post: lasse.oren@pao.no
Nettside: www.pao.no