Vi har åpent Mandag-Fredag, 07.00-16.00

Ledig Stilling - Verksted leder / mekaniker

VERKSTED LEDER / MEKANIKER


Arbeidsgiver: Per A. Øren

Stillingstittel: Verksted leder / Mekaniker

Tilsetningsform: Fast

Frist: Snarest

Søknad rettes til per.andreas.oren@pao.no


Per A. Øren driv transport- og entreprenør- forretning, i hovedsak på Vestlandet. Ved våre lokaler i Høyanger har vi eget verksted, og vi er nå på søken etter en arbeidende teknisk leder som kan være med å skape god utvikling for selskapet!


Ansvar

Hovedansvaret vil være gjennomføring og organisering av verkstedproduksjonen.

Gjennom din ledelse som verksted leder vil du ha det daglige drifts- og produksjons- ansvaret, samt ansvar for oppfølging av leverandører og kunder ved verkstedet. I tillegg til vanlige mekaniker oppgaver, vil arbeidsoppgavene inkludere vedlikehold, utvikling, planlegging og gjennomføring av ordrer.


Utdanning / erfaring

  • Erfaring med reparasjon og vedlikehold av kjøretøy/anleggsmaskiner
  • Ønskelig med fagbrev bilmekaniker (tunge kjøretøy/anleggsmaskiner)
  • Førerkort klasse CE er en fordel


Kunnskap, ferdigheter og evner

  • God kjennskap til bil- og verksted- industrien
  • Evne til å samarbeide, bygge og forvalte relasjoner med ansatte og kunder
  • Generelle dataferdigheter
  • Gode norskkunnskaper – muntlig og skriftlig
  • Kunne arbeide på eget initiativ og under press
  • Evne til å organisere egen og teamets arbeidsmengde


Vi tilbyr blant annet personlige og faglige utfordringer, en trygg arbeidsplass i en solid virksomhet, gode forsikringsordninger og konkurransedyktige vilkår. Lønn etter avtale. 


Informasjon om firma

Per A Øren blei etablert i 1925, og består i dag av to aksjeselskap, Per A Øren entreprenør og Per A Øren transport. Bedriften som held til i Høyanger er godkjent entreprenørforretning, driv transport i inn og utland, samt driv bil/skipsekspedisjon, oljedistribusjon og renovasjon. I 2018 investerte virksomheten i et betongblandeverk, og leverer nå ferdigbetong til privatpersoner, bedrifter og større prosjekt. I tillegg tilbyr vi utleie av diverse utstyr som container, lift, anleggsgjerde, strømaggregat m.m. Vi skiller oss ut gjennom lang erfaring og kompetanse på området og gjennom vår kundenærhet og fleksibilitet. Hos Per A Øren står kvalitet i fokus for all virksomhet.

Vårt mål er å tilfredsstille kundens ønsker og behov på best mulig måte. Vi vil bidra med vår kompetanse for å skape trygghet, økt konkurransekraft og verdiskaping for våre kunder. Per A. Øren skal oppnå sine kvalitetsmål ved å tilby kundene god service og en riktig utført tjeneste.

Ta gjerne kontakt dersom de har ytterligere spørsmål.


Daglig leder: Per Andreas Øren

Telefon: +47 911 33 038

E-post: per.andreas.oren@pao.no

Nettside: www.pao.no